Sotaren i Norrort

Hej och god morgon! Har ni en kamin hemma och haft problem att det luktar bränt och att röken kommer in i huset när ni eldar? Det har jag och det är eftersom min skorsten inte hade rensats sedan jag flyttade in i huset som jag gjorde för 8 år sedan. Jag kände att den behövdes rensas och därför anlitade jag en sotare i Åkersberga som kunde hjälpa mig med detta.

Den senaste tiden har jag spenderat mestadels av mina dagar på kontoret eftersom vi har haft otroligt mycket att göra, vilket i och för sig inte gör mig någonting då jag älskar mitt jobb. Men det blir lite jobbigt när man spenderar 12 timmar om dagen på kontoret för att sedan komma hem och laga mat och sen är det dags för att sova, men jag klarar av det ändå. En kväll för cirka två månader sedan när jag väl skulle sätta igång en brasa så brann den som vanligt men sedan när jag skulle gå iväg och göra något annat en stund så var det rökigt i hela vardagsrummet och jag trodde först att det brann men det visade sig att skorstenen var igensotad och därför jag var tvungen att hitta en sotare i Åkersberga och då hittade jag företaget Sotaren i Norrort. De har gjort ett förträffligt bra arbete med min skorsten och röken från brasan flyger bort med en gång. När man har en igentäppt skorsten så tänker man inte så mycket på att det kommer ut lite rök i vardagsrummet, men nu när denna sotare i Åkersberga har vart här och rensat skorstenen så märker man skillnaden med en gång. Så glöm inte att sota er skorsten med jämna mellanrum så att ni inte får in massor av röken inomhus.