Blad i Norr AB

Hej och välkomna till min företagsblogg. Här bloggar jag om bland annat hur det går för mig och mitt företag men även annat som ligger runt omkring jobbet. Idag blir det ett inlägg om när jag fick hjälp av Blad i Norr som hjälpte mig med anläggning i Luleå.

Det är så att jag har en väldigt fin lokal till mitt företag som ligger på ett fint ställe här i Luleå men framsidan och ingången av kontoret är inte så vackert och tilltalande och det vill jag att det ska vara när kunderna kommer in hit. De ska känna sig välkomna och att de faktiskt vill gå in genom entrén när de kommer till oss för hjälp med deras problem. När jag kommer hit på morgonen känner jag inte att jag att ingången inte är så tilltalande och det var då jag bestämde mig för att anlita Blad i Norr som kunde hjälpa mig med en anläggning i Luleå. Det jag ville med framsidan var att göra som en blomsterrabatt med olika växter och det var också detta de hjälpte mig med. De grävde, jämnade ut och gjorde lite lutningar där växterna skulle vara för att få lite dimension på det hela och sedan hjälpte de till med att välja ut växter, transportera dem och även plantera dem och jag är riktigt nöjd. Istället för att ha en tråkig ingång med mossigt gräs så fick vi istället en mer färgglad och fräsch ingång som verkligen gör att man känner sig välkommen. Det känns inte som att man går in på ett företag, utan det känns lite mer som att man kommer in till ett trevligt hem och det var precis det jag ville åstadkomma. Det är inte bara fint när man kommer in på kontoret utan från mitt skrivbord och från receptionen ser man ut på växterna och det gör en bara mycket gladare. Tack för er tid.