Kontorsfixaren.se - Billiga Skor - Sneakers, Sportskor, Löparskor Till Salu

Frakt & Returer

Återgång politik och Exchange

Din tillfredsställelse är vår strävan. Vi erbjuder en heltäckande politik avkastning för våra kunder. Vänligen kontakta inträffat innan problemet med oss ​​för att diskutera din retur. För det mesta har vi möjlighet, tekniskt bistånd för att lösa detta problem, inte skyldig dig något tillbaka. Om allvarligt fel uppstår på vår garanti hälften för reparation eller utbyte tillbaka.

Reparation

I (dagen för mottagandet av varor) inom 15 dagar om kvaliteten på varor (icke-mänskliga faktorer eller icke-resistent yttre skador), kan du skicka det till finna tillfrisknande (köparen betalar frakten) tillbaka. Vi har tagit emot din produktskada, reparera och skicka tillbaka den till dig (vi kommer att betala fraktkostnaderna för att reparera produkten.) Eller så kan du gå till ett lokalt centrum nära tjänster och fixa defekta objekt, skicka mottagnings mottagna kostnader, kostnader, kommer vi att betala för en kopia av kontrollen. (OBS: Det här är vår professionella kvalitetskontroll, så att problemet är kvaliteten på den slutliga domen för de enskilda faktorer eller yttre krafter till projekt fel som återbetalas Bilder och underhållskostnader till följd av att inte destabilisera igenom när vi skickar kan undvikas genom mänskliga faktorer eller kvalitetsproblem kan orsakas.)

Kvalitetsfrågor

Inom 30 dagar (från dagen för mottagandet av varor), om de befinns kvalitetsproblem (Icke-mänskliga faktorer eller icke-resistent yttre skador) har varorna, kan du lämna tillbaka den. Vi hade en bra produkt, börjar vi en ny man, kommer vi att betala för ersättningsleverans. (OBS: Det här är vår professionella kvalitetskontroll, så frågan är, är stabiliteten påverkas av personliga faktorer eller inte, för att säkerställa produkternas kvalitet, är ersättare till yttre skador, avkastningen till följd av det slutliga beslutet som inte kan repareras, inte bara gratis att köpa, och om du har problem att hitta kvalitet, kan orsaka mänskliga faktorer eller för att undvika skador.)

Inom 7 dagar (från och med dagen för mottagandet av varor), om du begär en avkastning, eftersom inköpta produkter dessa skäl är det nödvändigt produkt (som skall betalas till köparen av varor) i sin originalförpackning. Vi har tagit emot din produktskada, förutom den tillbaka efter en viss avgifter på den totala mängden av ordning och ge dig att bära en partiell återbetalning.

Avkastning och Återbetalnings fullt

Inom 7 dagar (från dagen för mottagandet av varor), om produkten visar sig ha kvalitetsproblem, du kan återvända. Produkterna måste returneras i sin originalförpackning (köparen betala för sjöfarten). Vi fick en komplett produkt, vi kommer att ge dig (exklusive fraktkostnader) för en full återbetalning varor du köper. (OBS: Det här är vår professionella kvalitetskontroll, så frågan är, är stabiliteten påverkas av personliga faktorer eller inte, för att säkerställa produkternas kvalitet, är ersättare till yttre skador, avkastningen till följd av det slutliga beslutet som inte kan repareras, inte bara gratis att köpa, och om du har problem att hitta kvalitet, kan orsaka mänskliga faktorer eller för att undvika skador.)

Back
Copyright ©2018 www.kontorsfixaren.se Powered by Billiga Skor - Sneakers - Sportskor - Löparskor
Billiga Skor,Sneakers, Sportskor, Löparskor